Jag Är Bipolär Blogg

4 jul 2016. Bipolr sjukdom drabbar 2-4 av befolkningen. F knner till sjukdomen och mnga fr aldrig sin diagnos. Hr hittar du tips fr att underltta 20 okt 2018. Jag insjuknade troligen i bipolr fr 12r sedan. Men ingen frstod detta d mina upptfaser frst var ngestfyllda och irritabla, nstan helt utan 27 dec 2017. Jag r Bipolr, och jag har ven Borderline. Jag kan. Jag skriver i bloggen, jag fr anteckningar i mitt block, och jag skriver p Facebook Kp boken Med mitt liv i mina hnder: att leva med bipolr sjukdom av. Det stavas bipolr: och kanske en gnutta borderline. 12122016 ceciliaasp blogg 30 aug 2018. Idag r jag mera lugn just vad gller det d jag redan ftt hjlp av mediciner, och relativt stabilt mende idag av min troligtvis sjukdom bipolr Vsttrafiks reseplanerare hittar den bsta resvgen t dig. Sk resa p webben, eller i appen 18 apr 2011. En bipolr person genomlever maniska perioder varvade med perioder av djupa. Dessutom bloggar hon om hur det r att vara bipolr 9 jan 2017. Mitt liv med 6barn, bipolr och om att vara ADHD mamma. Efter 6, 5 r r det dax att g vidare frn bloggplatsen och vi skiljer oss och jag 30 jul 2013. Anledningen var att hon lider av samma sjukdom som mig, bipolr. Jag hade aldrig velat skriva och blogga om endast nedtperioder. Ska det jag är bipolär blogg Skellefte AIK Hockey jag är bipolär blogg 28 mar 2018 Psken. Kumba ligger sover jag sitter hr med min kaffekopp filosoferar om livet. Har mtt ganska dligt som senaste veckorna med en 2 maj 2017. Lite ironiskt det hr. Ena sidan knner jag mig helt frisk s jag har lite dligt samvete ibland fr att jag inte jobbar heltid. Dremellan d jag 20 Feb 2017-5 min-Uploaded by Malou Efter TioHon skte hjlp och till slut fick hon diagnosen bipolr typ 2-vilket var en stor lttnad fr jag är bipolär blogg Den hr webbplatsen anvnder cookies fr att frbttra anvndarupplevelsen. Genom att fortstta anvnda webbplatsen samtycker du till att cookies anvnds 2015-01-28 08: 19. Publicerat i kategorin Bipolr. Ls hela blogginlgget. Han berttar om hur naturligt litium r lsningen p bipolr sjukdom. Litium r en P stra sjukhuset i Gteborg provar en forskargrupp en app fr att flja sjukdomsfrloppet hos personer med bipolr diagnos 11 jan 2016. Funderar ofta p om jag har bipolr sjukdom. Finns ju mnga olika. Vill inte att detta ska vara en jobbig och mrk blogg. Vill peppa andra.